Arena'da düğün salonu

Arena'da düğün salonu
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'a bomba açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Omran, TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Orman, Gökhan Töre'nin gönderilmesiyle ilgili hiçbir karar vermediklerini vurguladı.

O fotoğrafın hesabı sorulacak

Gökhan Töre'nin takımdan sezon sonunda ayrılacağı yönündeki iddialarla ilgili konuşan Orman, "Size şerefimle söylüyorum, Gökhan Töre'nin gönderilmesiyle ilgili bir karar yoktur. Ancak Töre'nin Ertuğrul Karanlık ile birlikte verdiği pozdan hoşlanmadım. Bunun bir cezası varsa herkes cezasını ödeyecek. Burası Langaspor değil" dedi.

Stadın yapım sürecinin uzun ve yorucu geçtiğini belirten Orman, "Bu stadı yapmadan önce mimarlarla diğer stadları gezdik, gezmek dediğim maça gitmek değil. Tüm detaylarıyla gezdik. Özellikle çim konusuna çok dikkat ettik. Ayak darbesi alsa dahi kalkmayacak bir çim teknolojisi kullandık" dedi.

Vodafone Arena'da uygulanan hibrit çim uygulaması hakkında konuşan Orman, "Stadımızda kullanılan çim dünyadanın en iyi teknolojisi, eşi benzeri şu an yok. Bizim sayemizde de herkes stat nasıl olur öğreniyor" şeklinde konuştu.
Mario Gomez terörden korkmuştu

Mario Gomez'in gidip gitmeyeceği hakkında da konuşan Orman "Ben kalmasını istiyorum. Mario bizi seviyor biz de Mario'yu çok seviyoruz. Fakat şöyle bir şey var. Mario buraya gelirken terörden çok korkmuştu. Fakat terör bugün Avrupa'nın her yerinde var. Eğer Mario kalmak istiyorsa kontratına göre kalır. Beşiktaş için ölüm mü bu yani? Türk milli takımının santraforu kim? Cenk Tosun" ifadelerini kullandı

Sosyal medyada konuşulanları da sert bir dille eleştiren Orman, "Biz bu kadar çalışırken bu konuşanların çoğunun ne bileti var ne kombinesi var Twitter'da sallayanlar oluyor. Passolig olunca maça gelenlerin listesi görünüyor. En çok konuşan hiç maça gitmemiş." dedi
Beşiktaş bir saray takımı
Beşiktaş'ın iyi bir gelire sahip olduğunu vurgulayan Orman, "Beşiktaşlıların gurur duyması gereken şu, bizi halk takımı diye tanıtıyorlar. Yok öyle bir şey. Türkiye'nin en klas takımı saray takımı Beşiktaş'tır. 3 maçta için 35-40 milyon gelir elde edeceğiz. Bu parayı veren insan Beşiktaşlı. Şu an kapıları kıranlar oluyor 'Biz de maça girmek istiyoruz' diye"

Vodafone Arena'ya düğün salonu

Fikret Orman, "Müzemiz interaktif olacak. Çocuklar artık forma falan görmek istemiyor. Hologramların olacağı bir şey olacak. Statta düğün salonu olacak. Benden çok nikah şahitliği isteniyor. Gelsinler Arena'da düğünlerini yapsınlar" şeklinde konuştu.
Benzeri Barcelona'da da var 

Öte yandan Beşiktaş'ın yeni stadında yapacağı bu uygulama yıllardır Barcelona tarafından da yapılıyor. Nou Camp stadında evlenen çiftler, yeşil sahada fotoğraf çektirerek bu önemli anın ölümsüzleştiği bu uygulamadan Barcelona gelir elde ediyor.