Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı izle!

Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı izle!
Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı izle yayında. 17 Eylül akşamında Kanal D ekranlarında son bölümü izleyenler buluşan Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı izle!

Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı izle yayında. 17 Eylül akşamında Kanal D ekranlarında son bölümü izleyenler buluşan Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı izle linkini merak edenler arayışta. 17 Eylül Cuma akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un oynadığı Arka Sokaklar son bölümünde; Engin ile Başak’ın bebeklerinin kaçırılması sonrasında Ferhat ile ekibimiz arasında amansız bir takip başlamıştır.

Ferhat kendi adamı Mahmut’u öldürmesi için kiralık katil Koray’ı tutar. Koray ‘ı takip eden ekibimiz Memo bebeğin izine rastlar. Ferhat elinde kalan mallarla birlikte, Poyrazköy’deki tekneyle kaçmaya çalışırken ekip baskın yapar.

Ekibe komiser yardımcısı Emre ve Aslı katılmıştır. Rıza Baba ve ekibi  güneydeki yangınlara destek için olay yerine giderler. Rıza, Mesut, Hüsnü, Emre, Cemal, Ezgi, Selin polislerimiz yangın söndürme çalışmalarına katılır. Ekibimiz yangına müdahale ederken hararetli dakikalar geçirecek ve kendilerini tehlike altına atacaktır. 

Varlıklı bir aileden gelen Ziya, gasp ettiği taksilerle, avına düşürdüğü kadınları öldürür. Ziya yeni bir av peşindedir. Ailesini otogardan almaya giden Melike yeni avıdır.

Memo bebek yaşıyor mu?  Engin oğluna kavuşabilecek mi? Ekip Melike’yi kurtarabilecek mi?