Arka Sokaklar 612. Bölüm Full izle

Arka Sokaklar 612. Bölüm Full izle
Arka Sokaklar 612. bölüm full izlenmek için yayında. Cuma akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar son bölüm ile Youtube de. İşte, Arka Sokaklar 612. bölüm full izle linki…

Arka Sokaklar 612. bölüm izlenmek için yayında. 28 Ocak Cuma akşamında Kanal D de ekranlara gelen Arka Sokaklar son bölümünde; Ezgi’nin Noyan’ın yanındaki koruma görevi hala devam etmektedir. Cemal ve Ezgi birbirleriyle eskisi kadar sık vakit geçiremedikleri için yakınırlar.

Bu sırada Ezgi, Noyan’ın davranışlarında bir gariplik sezer. Fırsat yakaladığı anda gizlice Noyan’ın ofisine giren Ezgi, edindiği bilgilerle Noyan’ın suç geçmişinin kapısını aralar.Bir inşaat işçisi olan Alişan iş kazası geçirir. Tesadüfen olay yerine yakın olan ekibimiz duruma şahit olur. Alişan iyileşene kadar dinlenmelidir fakat o ne olursa olsun çalışmaya niyetlidir. Alişan’ın bu ısrarının altında yatan dramatik gerçekler ekibimizi derinden etkileyecektir.

Rıza Baba’nın davetsiz bir ziyaretçisi olur. Bu sırada kendisine atılan iftiradan bir an önce kurtulması gereken Mesut, İlyas Albay’dan yardım ister. Ekibimiz bir kavgaya müdahale eder ve burada kız kardeşini arayan Levent ile karşılaşırlar. Ekibimiz Levent’e kız kardeşini bulma konusunda söz verir. Fakat Levent’in gizlediği şeyler vardır. Mafya babası Noyan, yaşadığı silahlı saldırıdan sonra koruma talep eder. Öldürülen bir kızın vakasını inceleyen ekibimizin, kurban ile Noyan arasında bir bağlantı kurması uzun sürmeyecektir.