Arka Sokaklar'da sete çıkmama kararı aldılar

Arka Sokaklar'da sete çıkmama kararı aldılar
Reytinglerde sürekli olarak ilk 3’te yer alan Arka Sokaklar dizisinin çalışanlarının maaş alamadığı ortaya çıktı.

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın emekçilerinden mağduriyet haberi geldi. Yeni sezonunda, reytinglerde ilk 3’ten düşmeyen dizinin emekçilerinin henüz hiç maaş alamadığı ortaya çıktı.

MedyaRadar’ın özel haberine göre; oyuncu, ışıkçı, kameraman, sanat birimi ve senaryo ekibi başta olmak üzere emekçilerin bugüne kadar haftalıklardan 1 kuruş dahi alamadığı ortaya çıktı. Öte yandan 24 Ağustos’ta sete çıkan Arka Sokaklar’da görev alan set işçilerinin sigortaları ise daha yeni 20 Ekim’de yapıldı.

SETE ÇIKMAMA KARARI ALDILAR

8 bölümün çekildiği, 6 bölümün ise yayınlandığı dizide yaşanan bu mağduriyetin ardından sonunda bıçak kemiğe dayandı. Arka Sokaklar’ın Total grubunda yine birinci olduğu gün yani dün, ekip hak ettikleri paralarını alana kadar sete çıkmama kararı aldı.

3 HAFTA SONRA İLK KEZ ÖDEME YAPILACAK

Söz konusu karar yönetime bildirildi. Bu adımın ardından 8 haftalık alacakların üç hafta sonra yapılacağı açıklandı. Bu kararla birlikte reytinglerde zirveyi elden bırakmayan Arka Sokaklar, çalışanlarını adeta 3 hafta daha açlığa terk etti.

DİZİDE DİKKAT ÇEKEN AYRILIK

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dün akşam 600. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Zafer Engin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar ve Yiğitcan Ergin gibi isimlerin canlandırdığı dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde bir veda yaşandı.

Yeni bölümde, bir operasyonda düzenlenen saldırıda Ali karakteri, patlamada hayatını kaybetti.

Böylece, Ali karakterini oynayan Alp Korkmaz da kadrodan ayrıldı.

İlgili Haberler