Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh'tan üzen haber. Sosyal medyadan duyurdu

Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh'tan üzen haber. Sosyal medyadan duyurdu
Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Mesut karakteriyle milyonlarca insanın gönlünde taht kuran oyuncu Şevket Çoruh korona virüse yakalandı.

Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh'tan üzen haber. Sosyal medyadan duyurdu

15 yıldan bu yana ekranda olan Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Mesut karakteriyle bir neslin hafızasında yer edinen Şevket Çoruh''tan üzen haber geldi. Usta oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Üzen haberi duyurmasının ardından binlerce hayranı ve sevenlerinden geçmiş olsun dilekleri alan Çoruh, yaptığı paylaşımda "Ah be pozitif bir sen eksiktin. Üzgünüm çok. Sağlık olsun" ifadelerini kulandı.  

Geçtiğimiz haftalarda yine Arka Sokaklar''da rol alan oyuncu Yüsra Geyik''in de korona virüs testi pozitif çıkmıştı. Bu haberle birlikte Arka Sokaklar''da üzücü bir gelişme daha yaşandı. 

SADAKATSİZ''DE KORONA VAKALARI ÇIKMIŞTI

Yine Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinden de art arda korona virüs haberleri gelmişti. Vakaların ardından çekimlerin durduğu dizisi setinde Melis Sezen ve Alp Akar da koronaya yakalanmıştı. Diğer yandan yine aynı dizide rol alan Burak Sergen''in de yoğun bakıma alınması Kanal D izleyicilerinde büyük üzüntüye neden olmuştu.

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh''un da hastalığa yakalanması, salgındaki durumun ciddiyetini de bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.  

İlgili Haberler