Armağan Çağlayan 15 gün sonra başımıza geleceği açıkladı. Kırmızı detayına dikkat çekti

Armağan Çağlayan 15 gün sonra başımıza geleceği açıkladı. Kırmızı detayına dikkat çekti
Türkiye’de korona virüs salgını ile mücadelede normalleşme adımları atılmış ve başta kafe- restoran yasakları olmak üzere, cumartesi sokağa çıkma yasağı kaldırılmıştı. Yasakların kalkması ile binlerce vatandaş kafe ve restoranlara akın ederken, ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan flaş bir yorum geldi.

Armağan Çağlayan 15 gün sonra başımıza geleceği açıkladı. Kırmızı detayına dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından Türkiye’nin korona virüs sürecindeki yeni normalleşme döneminde kaldırılan yasaklarla ilgili bilgilendirmede bulunmuştu.

Alınan yeni kararlara göre çok yüksek riskli iller dışında kafe ve restoranlar açılmış, cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma yasağı da kaldırılmıştı.

İllere göre alınan yerinde kararların ardından, kafe ve restoranlar da ilk müşterilerini ağırladı. Özellikle alışveriş merkezlerinde kaydedilen görüntülerde, restoranlarda yemek yemek isteyen vatandaşların sayısının çokluğu dikkat çekmişti.

ULAŞIM ARAÇLARI DA DOLDU

Yine normalleşmenin ilk günü de başta İstanbul olmak üzere çeşitli illerimizde ulaşım araçlarının tam kapasite çalıştığı ilişkin bilgiler gelmişti. Korona virüs sürecinde yeni normalleşmenin ilk gününde bu gelişmeler yaşanırken, sosyal medyada da süreç ile ilgili çarpıcı yorumlar yapıldı.

ÇAĞLAYAN’DAN FLAŞ YORUM

Sosyal medya hesabından korona virüste normalleşme ile ilgili yorum yapanlardan biri de ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan oldu. Çağlayan, sosyal medya hesabından konu ile ilgili gerçekleştirdiği açıklamada, “Hadi 15 gün oyalanın, 15 gün sonra her yer kıpkırmızı nasılsa” ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Haberler