Artık astrologlara kimse inanmaz: NASA yaptığı açıklama ile bütün astrologları "patates etti": İşte o açıklama

Artık astrologlara kimse inanmaz: NASA yaptığı açıklama ile bütün astrologları "patates etti": İşte o açıklama
Son haftalarda gündeme bomba gibi düşen ve astroloji dünyasının tartıştığı konu olan "burçlar değişti" iddiası ile ilgili NASA'dan yeni bir açıklama geldi. NASA, söz konusu tezin, matematiksel açıklama sonucu ortaya atıldığını söyledi.

Astroloji dünyası uzun süredir buçların sayısı hakkında tartışma yaşıyordu. Kimileri çok önceden 13 burç olduğunu ifade ederken, bir grup 12 burcun sabit olduğunu ileri sürüyordu. Son günlerde pek çok haber platformunda yer alan “Burçlar değişti” iddiasına ilişkin Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi’nden (NASA) yeni bir açıklama geldi.

Pek çok haber platformunda yer alan haberlerden sonra NASA konu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. NASA'nın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Birkaç yılda bir yeniden ortaya çıkan burçlar değişti haberleri ile ilgili yorumlarınızı gördük. NASA olarak burçları değiştirmedik. Babilliler 3 bin yıl önce takımyıldızlarını bulduğunda 13'üncü burcu boş bırakmayı seçti. Biz sadece matematiksel hesaplamaya imza attık."

nasaassas.jpg