Artvin'de korkutan kaza

Artvin'de korkutan kaza
Artvin- Merkez'de 29 Mayıs Cuma akşamı saat 19.30 sularında yürekleri ağza getiren bir trafik kazası meydana geldi.

Turgut TOPAL / YENİÇAĞ ARTVİN

Kaza AVM virajının olduğu Esentepe Mahallesi cami önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.N'nin kullandığı ve içinde 4 kişinin bulunduğu otomobilin freni patladı. Araç virajda bulunan işyerlerin bulunduğu alana daldı. Yolda duran 4 otomobile çarparak büyük hasara neden oldu.  Otomobil ters dönmesi sonrası araç içinde bulunan 4 kişi çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkarılarak ambulans ile Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

“ŞANS ESERİ KURTULDULAR”

Şans eseri 4 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kazayı yapan otomobilin Murgul'dan geldiği belirtildi. Kazanın canlı tanığı Filli Boya Artvin Ana Bayii Rahime Gültekin, bu dönemeçte meydana gelen kazalardan artık bıktığını, bu kazaların önlenmesi için yetkililere hem dilekçeyle hem de bizzat gideceğini söyledi. Yerel basının buradaki soruna dikkat çekmesini isteyen Rahime Gültekin;

"Esentepe Mahallesi, Artvin'in alternatif yolunda AVM'nin hemen arkasında caminin bulunduğu dönemeçte o kadar çok kaza oluyor ki, artık yeter. Bu son olan kaza hepsinden daha tehlikeli oldu.  Yukarıdan inen araç burada virajı alamayarak bizim iş yerimize doğru geliyor. Yolda 4 araca çarpıyor ve taklayı atarak ters dönüyor.

“İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI”

Çarptıkları araçların bazıları da tüplü. Tam bir bomba!  Ya onlar patlasa, ya orada insanlar olsa. Bizim çalışanımız 2 dakika önce oradan ayrılmamış olsa Allah göstermesin facia yaşardık.

İnsanın canı bu kadar ucuz değildir. Sayın valimizden, sayın belediye başkanımızdan İl Emniyet müdürümüzden, Trafik komisyonundan rica ediyorum. Buraya kalıcı ve kesin bir çözüm bulunsun. Hız kesici mi olur başka bir çözüm mü olur çare bulunsun!” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2020-05-30-at-01-39-23-1.jpegwhatsapp-image-2020-05-30-at-01-39-23-2.jpegwhatsapp-image-2020-05-30-at-01-39-23.jpegwhatsapp-image-2020-05-30-at-01-39-24.jpeg