Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türk-İş Başkanı'nın zam konuşması ortaya çıktı. Mikrofon açık kaldı her şey duyuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türk-İş Başkanı'nın zam konuşması ortaya çıktı. Mikrofon açık kaldı her şey duyuldu
Yeni asgari ücreti Dolmabahçe'deki toplantıda açıklayan Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Erdoğan Türk-İş Başkanı Atalay'a "Senin başında da saç kalmadı ya" dedi. İşte o yaşanan diyalog...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay arasında yeni asgari ücret basın toplantısının yapıldığı sırada ilginç bir diyalog yaşandı.

Erdoğan, Atalay''a "Senin başında da saç kalmadı ya" ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca “Mutabık mıyız?” diye sorduğu esnada Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, “Hayırlı olsun cumhurbaşkanım” diye cevap verirken Erdoğan da “Gırtlağımızı sıkmasınlar” sorusunu sordu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret zam oranını açıkladı. Buna göre, 2022''nin ikinci yarısında ödenecek aylık net asgari ücret yaklaşık yüzde 30 artışla 5 bin 500 lira oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Burak Akkol ve Türk-İş Başkanı Ergün Atalay''ın da bulunduğu masada yeni asgari ücreti duyuran Erdoğan önce yüzde 25 dedi, daha sonra ise kendisine "sehven" düzeltmesi yaparak oranın yüzde 30 olduğunu söyledi.

Erdoğan, yeni asgari ücreti açıklamasının ardından Türk-İş Başkanı Ergün Atalay''a yönelik ilginç sözler söyledi.

"GIRTLAĞIMIZI SIKMASINLAR?"

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay arasında yaşanan ilginç konuşmanın tamamı şöyle:

"SENİN BAŞINDA DA SAÇ KALMADI YA"

Mikrofonun açık kalması nedeniyle duyulan ifadelerde Erdoğan, Atalay''a "Senin başında da saç kalmadı ya" dedi.

Erdoğan, sonrasında yanındakilere dönerek “Bir sorun yok değil mi? Mutabık mıyız?” diye sordu. Erdoğan’ın “Mutabık mıyız?” diye sorduğu Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, “Hayırlı olsun cumhurbaşkanım” diye yanıt verirken, Erdoğan, “Gırtlağımızı sıkmasınlar” sorusunu yöneltti. Atalay ise, “Olur mu öyle şey?” diye karşılık verdi. Erdoğan’ın tekrar “Gırtlağımızı sıkmasınlar?” diye sorması üzerine Atalay, “Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler