Aşil tendonu kopmuştu. Merve Aydın Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı hakkında konuştu

Aşil tendonu kopmuştu. Merve Aydın Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı hakkında konuştu
Aşil tendonu koptuğu için Survivor All Star 2022'ye veda etmek zorunda kalan Merve Aydın, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Yürümekte zorlanan  Aydın, "Sakatlanmasaydım belki şampiyon olabilirdim" dedi ve  Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması hakkında da yorum yaptı. 

Nişantaşı''nda objektiflere yansıyan Survivor yarışmacılarından Merve Aydın, "Daha iyiyim, toparlıyorum. 6 ayda düzeliyorsun ama ben daha erken yürüdüm. En azından çocuğumun peşinden koşabiliyorum. Psikolojik anlamda çok zor geçti. Ada için büyük emekler verdim ve sakatlanarak ayrılmak durumunda kaldım. Öyle olmasaydı durumlar daha farklı olabilirdi. Nasip böyleymiş" dedi.

SAKATLIĞIM OLMASAYDI ŞAMPİYON OLABİLİRDİM

Muhabirlerin "Sakatlığınız olmasaydı belki de şampiyon olurdunuz?" sözleri üzerine Merve Aydın "Evet, olabilirdim. Her şey kısmet" diye cevap verdi.

“HALKIMIZIN SEÇİMİ, YAPACAK BİR ŞEY YOK”

Nisa Bölükbaşı’nın, Survivor All Star 2022''de şampiyon olmasıyla ilgili konuşan Aydın, "Bir kadın kazandı. O da herkes gibi mücadele verdi. Halkımızın seçimi, yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Aydın, "Nisa Bölükbaşı şampiyonluğu hak etti mi?" sorusuna ise,  "Sizi seviyorum, kendinize çok iyi bakın" diyerek kaçamak cevap verdi.
 

İlgili Haberler