Asiye Teyze'den Akşener çıkışı: "Beni de atsınlar yanına"

Asiye Teyze'den Akşener çıkışı: "Beni de atsınlar yanına"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon ziyareti öncesi Asiye isimli bir teyzenin Akşener’e ilişkin açıklamaları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon ziyareti öncesi gündeme gelen bir video sosyal medyayı salladı.

Söz konusu videoda, Cumhurbaşkanı’ın Akşener’e yönelik açıklamalarına çok üzüldüğünü söyleyen Asiye Teyze, “Demek ki bu ülkede hakim savcı kalmamış. Beni de atsınlar Akşener’in yanına. Kendisini tanımam babamın kızı da değil” diyor.

Okuması, yazması olmadığını söyleyen diyen Asiye Teyze “Ben onların sofrasında gördüğüm kadar terörist FETÖ’cü görmedim. On buna çamur atmakla bu işler olmaz. Artık bu halk uyandı” ifadelerini kullanıyor.

Fabrikaların özelleştirilmesine tepki gösteren Asiye Teyze, “Onlar neyse de silah fabrikasını da veriyorlarmış. Biz kendimizi nasıl savunacağız. Benim ekin kazmam var biri gelirse kafasına vururum da şehirdeki adam ne yapacak” şeklinde konuşuyor.

"BENİ DE ATSINLAR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef almasına da değinen Asiye Teyze sözlerine şöyle devam ediyor:

“Kaçacak yerin de yok, milletvekili değilsin demiş o kadar üzüldüm ki. Demek ki bizde ne hakim ne savcı varmış. Beni de atın Meral Akşener’in yanına. Kendisini tanımam etmem babamın kızı da değil. Mersin’de adımın Asiye olduğu kadar eminim onlar engelledi. O kadına kurmadıkları tuzak kalmadı.”

İlgili Haberler