Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı?

Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı?
Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı? Şu an sosyal medyada en çok sorulan sorulardan biri oldu. Ünlü çift hatırı sayılır arkadaşlarının devreye girmesi üzerine bir araya geldi. İşte merak edilen ayrıntılar...

Evlenecekleri gözüyle bakılan ama ani bir kararla ayrılan Aslı Enver Murat Boz barıştı mı? Birliktelikleriyle magazin camiasının en sevilen çifti olan Murat Boz Aslı Enver kıskançlık sebebiyle ilişkilerine son vermişti. Murat Boz Aslı ile yeniden görüşmemek adına telefon numarasını bile değiştirmişti.

ASLI ENVER MURAT BOZ BARIŞTI

Bir süredir barışma arifesinde oldukları yönünde haberler çıkan ikili, sonunda 'aşka devam' dedi. Yakın dostlarının da araya girmesiyle yeniden görüşmeye başlayan Aslı Enver ve Murat Boz, geçen günlerde ilişkinin adını koyup resmen barıştı. Bu haberin yakın çevrelerini ve ailelerini de sevindirdiği gelen haberler arasında.

ÇİFTTEN AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Murat Boz ve Aslı Enver yeniden barıştıkları yönünde çıkan haberle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Sosyal medyadan açıklama yapar yapmaz haber sitemizde de bulabileceksiniz.

ASLI ENVER MURAT BOZ NEDEN AYRILMIŞTI

Ünlü çiftin ayrılığı hakkında iki farklı iddia ortaya atılmış, kıskançlık ve evlilik neden olarak gösterilmişti. Öyle ki Boz Enver ile görüşmek istemediği için telefon numarasını bile değiştirdiği öne sürülmüştü.  Ünlü popçunun Aslı Enver’i terk etme nedeni ortaya çıktı. Kulislerde konuşulanlara göre Enver, Boz’u kıskançlıklarıyla bunalttı. Sevgilisinin, gittiği her yerde telefonla arayıp kendisini sorgulamasından bunalması ve bu durumun işlerine de yansıması üzerine ünlü popçu, “Aslı yeter!” diyerek ayrılık kararı aldı. Kafa dinlemek için gittiği Miami’den dün dönen Boz, barışmak isteyen Enver’in telefonlarını açmadı. Ortak arkadaşlarının mesajlarına da yanıt vermeyen popçu, eski hattını kapatarak sadece yakınlarının bildiği yeni bir numara kullanmaya başladı. Boz, Miami tatilindeyken ailesiyle gizli hattından konuştu.
Diğer bir iddia ise,  Aslı Enver’in evlilik isteği ayrılığa neden oldu.