Sürpriz aşk. İsmail Hacıoğlu gönlünü Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı

Sürpriz aşk. İsmail Hacıoğlu gönlünü Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı
Son zamanlarda Mahkum dizisinde canlandırdığı Savaş ve Barış karakteri ile büyük beğeni toplayan İsmail Hacıoğlu'nun meslektaşı Aslıhan Gürbüz'le aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü çiftin Karadeniz’de huzurlu bir tatili tercih ettiği ortaya çıktı.

İsmail Hacıoğlu, ilk evliliğini Vildan Atasever ile 2010’da yapmıştı. 2015’te boşanmış, 2016’da dans eğitmeni Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturmuştu. Yemin adında bir kızı olan çift, Temmuz 2020’de ihanet iddiasıyla evliliklerine nokta koymuştu. Hacıoğlu hiç vakit kaybetmeden ‘Çocuk’taki rol arkadaşı Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başlasa da bu ilişkinin ömrü uzun olmadı.

Birsen Altuntaş''ın iddiasına göre, geçen sezon Masumlar Apartmanı dizisinde kamera karşısına geçen Gürbüz ile Mahkum’daki performansıyla hayranlık uyandıran Hacıoğlu hafta sonu Karadeniz tatilleri sırasında beraber görüldü.

Doğa aşığı olan iki sevgili birçok meslektaşı güney sahillerine inerken Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmeyi tercih etti ve huzurlu bir tatilin tadını çıkardı. Hacıoğlu, Gürbüz’le çıktığı tatillerinden akarsu ve orman görüntüleri paylaşmayı da ihmal etmedi.

''Ufak Tefek Cinayetler'' dizisiyle ünlenen daha sonra sağlık sorunları yaşayarak bir süre ekrandan uzak kalan Aslıhan Gürbüz, İstanbul''u da terk ederek Ege''ye yerleşmişti.
 

İlgili Haberler