Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra'dan ''Eyvah yandık'' dedirtecek dolar tahmini

Kassandra'dan ''Eyvah yandık'' dedirtecek dolar tahmini

24 saat içinde motorine 2 TL 84 kuruş, benzine de 1 TL 41 kuruş oranında zam geldiğini belirten astrolog Kassandra "Akaryakıt fiyatlarına zam geleceğini son yazımda dile getirmiştim. Bu zamlar bıçak gibi kesilmeyecek. Bu ay içerisinde akaryakıta zam gelirse kimse şaşırmasın. Bu ay motorinin 20 TL, benzinin de 19 sınırına yaklaşacağını tahmin ediyorum" dedi.

Dolar için istihareye yattığını söyleyen astrolog Kassandra "Yeşil bir alanda kendimi buldum. Cayıra uzanmıştım. Önümdeki gazetenin tarihi bu senenin Mart ya da Mayıs ayını gösteriyordu. Kesin olarak seçemedim. Çünkü film şeridi gibi gözlerimin önünden akıp gitti. Sonra 3-5 çocuk oyun oynamaya başladı. İçlerinden biri Baran diye seslendi. Bu çocuk arkadaşlarına dönünce elindeki doları gördüm. Avucunun içinde sımsıkı yutuyordu. Göz ucuyla arkadaşlarına bakıp kafasını öne çevirdi. İlerdeki dev gibi ceviz ağacına bir çırpıda tırmanmaya başladı. O arada ter kan içinde uyandım. Çocuğun elindeki dolarla ağaca tırmanmasını TL''nin dolar karşısında değer kaybına işaret olarak yorumluyorum. Dolar ne tedbirler alınırsa alınsın yükselişe geçecektir. Bunda en önemli unsur ise ülkemizin gıda dahil tüm ihtiyaçlarını dövizle başka ülkelerden temin etmesidir" dedi.

Küresinde ABD''deki Beyaz Sarayı gördüğünü belirten astrolog Kassandra "Toplantı üstüne toplantılar yapıldı. Özellikle Rusya-Ukrayna savaşı masaya yatırıldı. Bu savaşın enflasyona etkisi de sıkça konuşulan konuların başında yer aldı. ABD, kendisini kurtarmak için faiz artıracaktır. Ancak istihareye yattığımda göremediğim tarih burası içinde geçerli. Bu artış Mart ya da Mayıs ayında olacak. Ama ben Mart ayını daha yakın görüyorum. Fed faizi artırırsa Türkiye''de kabus gibi günler yaşanacaktır. Dolar piyasaya ne kadar para sürülürse sürülsün çıkışını sürdürecektir. Küremde 18 TL barajını aşacağını gördüm" diye konuştu.

Yaz aylarında sahillerin yerli turistlere kalacağını belirten Kassandra "İstihareye yatığımda sahilde bulunanların çoğunluğu Türkçe konuşuyordu. Rusça konuşan çok az insan vardı. Bu bana savaşın izlerinin yaz aylarında da silinmeyeceğini gösteriyor. Umarım ben yanılırım ve parlak bir turizm dönemi geçiririz" diye konuştu.  

Yazarın Diğer Yazıları