Astrolog Nuray Sayarı kritik tarihi açıkladı: Türkiye için bomba haberler duyacağız

Astrolog Nuray Sayarı kritik tarihi açıkladı: Türkiye için bomba haberler duyacağız
Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Evrim Akın’ın sunduğu Evrim Akın ile Pijama Sohbetleri’ne konuk oldu. 20 Eylül’e dikkat çeken ünlü astrolog Türkiye daha önce böylesini hiç görmedi diyerek uyarıda bulundu.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Evrim Akın’ın sunduğu Evrim Akın ile Pijama Sohbetleri’ne konuk olan Astrolog Nuray Sayarı 20 Eylül tarihinden sonra Türkiye'nin büyük bir zenginliğe gireceği tahmininde bulundu.

20 Eylül’de mucizevi olayların bizi beklediğini söyleyen ünlü Astrolog Nuray Sayar’ı 20 Eylül’den sonrasına hazır olun diyerek uyardı.

Hem burçlara ilişkin hem gökyüzü olaylarına ilişkin sık sık yorumlarda bulunan Astrolog Nuray Sayarı, “20 Eylül’den sonra Türkiye çok farklı şeyler görmeye başlayacak” dedi.

TÜRKİYE BÜYÜK BİR ZENGİNLİĞE GİRECEK

20 Eylül tarihinden sonra Türkiye'nin büyük bir zenginliğe gireceği tahmininde bulunan Sayarı, bu zenginliğin doğası hakkında detay vermedi.

Ünlü astrolog 20 Eylül hakkında şunları söyledi:

"Allah hepimizin yardımcısı olsun ama 20 Eylül'den çok umutluyum. 20 Eylül çok bingo bir gün o gün yeraltı mucizeleri ortaya çıkabilir. Türkiye'de yani bir takım sandıklar ortaya çıkabilir. Açılabilir hazineler çıkabilir bilmiyorum yani astrolojik anlamda sır perdesi aranacak. Bak bu burayı kesin ve saklayın. 20-28 Eylül arasında Türkiye'de çok bomba haberler duyacağız. Bilmiyorum belki Petrol rafinerilerinin üzerinde mi oturuyoruz yerden altın mı fışkırır Belki Petrol mü fışkırır bilemiyorum ben bir astrolluğum. Türkiye çok büyük bir zenginliğe girecek. Bütün dünyanın da gözü ülkenin üzerinde olacak 20 Eylül 28 Eylül çok Bingo bir dönem Bingo bir zaman olacak o yüzden Şaka bir yana Tamam ekonomik anlamda çok zorlayıcı günlerden geçiriyoruz. Ülkemizin istikbalinden ve geleceğinden asla korkmayın. Çünkü hakikaten Türkiye'nin İstikbal çok güzel Kimle olursa olsun ne ile olursa olsun Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de değişiyor arkadaşlar büyük bir dönüşüme ve değişime giriyoruz.

y6.jpg

y6u.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar