Ata Demirer'in yeni filmi Hedefim Sensin'in fragmanı yayınlandı

Ata Demirer'in yeni filmi Hedefim Sensin'in fragmanı yayınlandı
Ünlü komedyen Ata Demirer'in yeni filmi Hedefim Sensin'in afişi ve fragmanı yayınlandı. Peki film ne zaman vizyona giriyor? İşte detaylar...

Ata Demirer'in merakla beklenen komedi filmi Hedefim Sensin'in ilk fragmanı filmseverlerle buluştu. Hedefim Sensin güçlü kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerini, Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın aldığı aynı zamanda Gonca Vuslateri, Ünlüoğlu ve Erkan Can filmde yer alıyor. İstanbul'da başlayan Hedefim Sensin, tüm eğlencesiyle Gökçeada'da devam ediyor. Usta komedyen Ata Demirer bu filmde çiğ köfteci Zekeriya karakterini canlandırıyor. Filmin fragmanı, tüm oyuncuların renkli karakterlerinin, kahkaha dolu olduğunu da seyirciyle paylaşmış oldu.

HEDEFİM SENSİN NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği ‘Hedefim Sensin' 30 Kasım'da vizyonda olacak.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLA

HEDEFİM SENSİN AFİŞİ
hedefim-sensin.jpg

HEDEFİM SENSİN FİLM KONUSU

Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur. Burası Zekeriya’nın hayatı için adeta bir dönüm noktası olur. Gökçeada’ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir. Onun gelişi ile birlikte Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın hayatı da bambaşka bir hal alır. Yönetmen koltuğunda “Kocan Kadar Konuş”, “Görümce”, “Arif v 216” gibi filmlere imza atan Kıvanç Baruönü'nü oturuyor.

HEDEFİM SENSİN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

GİŞE rekoru kıran 'Eyvah Eyvah' film serisini Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Geyikli beldesi ile Bozcaada ilçesinde çekerek, bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlayan komedyen Ata Demirer, şimdi de çekimleri sürdürülen 'Hedefim Sensin' filmiyle Gökçeada'nın tanıtımına katkı sunacak.

Bozcaada'ya hayranlığıyla bilinen ünlü komedyen Ata Demirer, yılın büyük bölümünü de adada geçiriyor. Demirer, bununla kalmayıp, Bozcaada'nın tanıtımına önemli katkı sağladı. Demirer'in Bozcada'da çektiği filmler, sosyal medya hesabından paylaştığı videolar ve fotoğraflar bugüne kadar adanın tanıtımı için önemli oldu. 'Eyvah Eyvah' film serisinin büyük bölümü Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Geyikli beldesi ile Bozcaada ilçesinde çekilmiş, Ata Demirer'in 'Klarnetçi Hüseyin Badem' rolünü canlandırdığı film, beyaz perdede büyük beğeni toplamıştı. Çanakkale'den İstanbul'a giden Hüseyin Badem'in assolist Füruzan ile tanışması ve ikilinin yaşadığı maceraların anlatıldığı film, gişede 2009 yılında, 2 milyon 448 bin 511 seyirci sayısına ulaşarak, sezonun en çok izlenen filmi olmuştu.