Ata'nın huzuruna gençlerle çıkacak

Ata'nın huzuruna gençlerle çıkacak
Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'nin 81 ilinden gelecek on binlerce gençle Ata'nın huzuruna çıkmaya hazırlanıyor.

Bünyamin Öztürk / Yeniçağ

İYİ Parti Gençlik Kollarının düzenleyeceği organizasyon kapsamında gençlerle Ankara'da bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Anıtkabir'de buluşacak.

Meral Akşener, aslanlı yoldan yürüyerek gençlerle birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakacak. Akşener, çelenk törenin ardından Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel ile İYİ Parti'nin Türk gençlerine yönelik manifesto niteliğinde vaatlerini açıklayacak.

Yeniçağ'a açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, şunları kaydetti:

"Binlerce İYİ Gençlik mensubu arkadaşlarımız ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte Atamızın huzuruna çıkmayı amaçlıyoruz. Kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktıktan sonra gençlere yönelik manifesto niteliğinde açıklamalarda bulunacağız. Bizden sonraki gençler Nazım Hikmet'in de, Necip Fazıl'ın da bu memleketin evladı olduğunu bilmeli. Abdülhamit Han'la Enver Paşa'yı, Menderes'le İnönü'yü aynı anda rahmetle anabilmeli. Sosyal kutuplaşmaya, yoksulluğa, yolsuzluğa, eşitsizliğe, ahlaksızlığa sadece küflü gazete kupürlerinde rastlanmalı."