Atatürk düşmanı Selmanoğlu'ndan Ayvatoğlu itirafı: Bizde böyle çok adam var

Atatürk düşmanı Selmanoğlu'ndan Ayvatoğlu itirafı: Bizde böyle çok adam var
Sosyal medyada, AKP destekçisi açıklamaları ve Atatürk'e ettiği hakaretle hatırlanan Tuğrul Selmanoğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu üzerine itiraf niteliğinde bir açıklamada bulundu. Ayvatoğlu'nun uyuşturucu kullandığı görüntüleri yorumlayan "İşin kötü tarafı bir tane değil, bizde böyle çok adam var" dedi. 

Sosyal medyada lüks arabasında çektiği AKP destekçisi açıklamaları ve Atatürk''e ettiği hakaretle hatırlanan Tuğrul Selmanoğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Seçim döneminde, ”Patates soğana vatanımızı sattınız" diyen ve lüks araba satın alan Selmanoğlu, uyuşturucu kullandığına dair görüntüleri ortaya çıkan AKP’li Ayvatoğlu gibi birçok ismin partide bulunduğunu itiraf etti.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Selmanoğlu, “Ayvatoğlu meselesi can sıkıcı. İşin kötü tarafı bizde böyle çok adam var” diye konuştu. 

"Bu tipler yüzünden gecesini gündüzüne katıp bu dava için mücadele eden, bu dava bana ne katar derdinde olan milyonlarca gencin hakkına giriyorlar" diyen Selmanoğlu, "Bir tane değil, beş tane değil, on tane değil. Ben gittiğim her yerde bu tipleri gördüm. Bunları yüz metreden tanıyorsun. Tanıyorsun ama bir şey diyemiyorsun" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler