Atatürk düşmanı 'tarihçi' Gaziantep'te protesto edildi!

Atatürk düşmanı 'tarihçi' Gaziantep'te protesto edildi!
Atatürk'le ilgili söylemleri sebebiyle büyük tepki alan Mustafa Armağan, Ramazan etkinliklerinde söyleşi vermek üzere gittiği Gaziantep’te duyarlı vatandaşlarca protesto edildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak kente giden Mustafa Armağan, Masal Parkı'nda söyleşi yapmak için sahneye çıktığında vatandaş tarafından büyük tepki gösterildi.

Boş sandalyelere konuştu

Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki söylemleri ve sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle protesto edildiği belirtilen Mustafa Armağan, ıslıklar ve sloganlarla susturulmaya çalışıldı. Çevik kuvvet ekipleri, protestocu grubun etrafından çember oluşturarak güvenlik önlemi aldı. Armağan ise sahnedeki konuşmasını tamamladı.

Emniyetin geniş güvenlik önlemi aldığı konferansta herhangi bir olay yaşanmadı. Protesto sonrası Mustafa Armağanı dinlemek için sadece 30-40 kişi kaldı.

bos_sandalye.jpg

"Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz" sloganları atıldı

Bu sırada polisle grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Grup, Onuncu Yıl Marşı’nı okuyarak Türk Bayrağı açtı. ‘Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Türkiye laiktir laik kalacak, Türk'üz Türkçüyüz Atatürkçüyüz' sologanları atan protestocular, polis tarafından uzaklaştırıldı.

protesto-7.jpg