Efsane Polis Müdürü ve İçişleri eski Bakanı Saadettin Tantan Atatürk Havalimanı'nın yıkımına böyle isyan etti

Efsane Polis Müdürü ve İçişleri eski Bakanı Saadettin Tantan Atatürk Havalimanı'nın yıkımına böyle isyan etti
Yıkılma kararıyla gündeme oturan Atatürk Havalimanı ile ilgili bir paylaşım da İçişleri eski Bakanı Saadettin Tantan'dan geldi.

Türkiye''nin hiç kuşkusuz ki gündeme bomba gibi düşen şu anki gündemi Atatürk Havalimanı. Atatürk Havalimanı’nın yıkılarak Millet Bahçesi kurulması projesine karşı vatandaşlar ve siyasiler harekete geçti. 

Piste iş makinelerinin girmesinin ardından İYİ Partililer ve CHP''liler alanda protesto gerçekleştirdiler. 

Siyasi isimlerden ise Atatürk Havalimanı ile ilgili paylaşımlar gelmeye devam ediyor.
 
Son olarak bir paylaşım da İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Saadettin Tantan''dan geldi. 

Tantan, resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan şu paylaşımları yaptı:

"Yeşilköy Hava Meydanı 1912’den günümüze kadar kullanılan, 1985 yılında da Atatürk adını alarak milletimizin gözbebeği olmuş bir eserdir. Stratejik öneme sahip, çok değerli bir havaalanının yok edilmesi milli menfaatlerimize terstir.

AKP iktidarı döneminde milyonlar harcanarak inşa edilen ve uçuş yapılmayan havaalanları gördük ama ilk kez dünya standartlarında bir havaalanımızın yok edilmesine içimiz yanarak şahitlik ediyoruz.

Modern devletler havaalanlarını şehir merkezine yakın tutarak olası savaş, doğal afet gibi olumsuz koşullarda stratejik bakımdan avantaj elde etmektedir. Yeşilköy’de yıkılmak istenen sadece bir pist değil bir milletin asırlık hafızasıdır.

Ancak kimsenin şüphesi olmasın ki; yıkılan pistin yerine yenisi yapılır ve sorumluları yargılanmaktan asla kaçamaz, kurtulamaz!"

İşte o paylaşımlar:

İlgili Haberler