Atatürk karşıtı konuşmalarıyla bilinen Selman Öğüt’e tepki yağdı, sosyal medya ayağa kalktı

Atatürk karşıtı konuşmalarıyla bilinen Selman Öğüt’e tepki yağdı, sosyal medya ayağa kalktı
İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Selman Öğüt’ün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kemalizm bir virüstür” ifadelerini kullanması sonrası sosyal medya ayağa kalktı.

İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Selman Öğüt, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kemalizm bir virüstür, devlet ise vücuttur. Virüs vücuda zarar verebilir, ama virüs virüstür, vücuda hükmedemez. Vücuda kalp ve beyin hükmeder. Erdoğan Kemalistlere devletin vücudundan temizlenen bir virüs türü olduklarını göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Paylaşım sonrası sosyal medya ayağa kalktı. Öğüt’ün paylaşımına tepki gösteren kullanıcılardan bazıları Öğüt’ün amacının toplumu ayrıştırmak olduğunu belirtirken bazı kullanıcılarda Öğüt’ün üniversitedeki görevinden uzaklaştırılması gerektiğini yazdı.

İşte Selma Öğüt’ün o paylaşımı ve paylaşıma gelen tepkiler:

selman-ogut-paylasim-001.jpgselman-ogut-tepki1-001.jpgselman-ogut-tepki2-001.jpgselman-ogut-tepki3-001.jpgselman-ogut-tepki4-001.jpgselman-ogut-tepki5-001.jpgselman-ogut-tepki6-001.jpgselman-ogut-tepki7-001.jpg

İlgili Haberler