"Atatürk'ü sevmiyorum" diyen kadınlarla ilgili son gelişme: Gerçek ortaya çıkıyor

"Atatürk'ü sevmiyorum" diyen kadınlarla ilgili son gelişme: Gerçek ortaya çıkıyor
Muğla’nın Ortaca ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde iki kadın “Atatürk’ü sevmiyorum” diye bağırmaya başlayınca çevredekilerden tepki gördü. İhbar üzerine olay yerine polis gelirken, kadının karakola götürüldüğü ancak daha sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir olay meydana geldi. Söz konusu iddiaya göre, Muğla’nın Ortaca ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde 18.40’ta iki kadın “Atatürk’ü sevmiyorum” diye bağırmaya başlayınca çevredekilerden tepki gördü.

Nasıl başladığının henüz bilinmediği “Atatürk” tartışmasında “Ben Atatürk’ü sevmiyorum” diye bağırarak etrafa hakaretler savuran kadına karşılık vatandaşlar “Terbiyesizlik yapma” ve “Git o zaman bu ülkeden” şeklinde çıkışırken bir başka kadın da “Ben hem Allah’ı seviyorum hem de Atatürk’ü sevmiyorum” demesi üzerine tartışma hararetlendi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iki kadını da alarak karakola gitti. Kadınların, karakoldaki işlemlerinin ardında serbest bırakıldığı öğrenildi.

İFADE VERDİLER AMA ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Elde edilen bilgilere göre CHP Ortaca İlçe Başkanlığından bazı kişiler, karakola giderek ifade verdi ancak CHP’liler dahil, herhangi kimsenin kadınlardan şikayetçi olmaması nedeniyle, iki kadının da serbest kaldığı öğrenildi.