Athena Gökhan’dan ekonomi isyanı, paraların kimlerin cebine gittiğini bile bile…

Athena Gökhan’dan ekonomi isyanı, paraların kimlerin cebine gittiğini bile bile…
Komedyen Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz, sosyal medya hesabından Türkiye’nin ekonomik durumuna isyan etti. Yılmaz’ı retweet eden Athena Gökhan paylaşımında, “Paraların Devlete değilde birilerinin cebine girdiğini biliyor olmak, yani aptal, enayi, ezik yerine konuyor olmanın acı tadı. Ülkemiz, Halkımız hep yağmalanmaktadır” yorumunda bulundu.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik duruma isyan eden Can Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “52 yaşındayım, doğduğum andan beri, adıma satın alınan ve sonradan benim satın aldığım, insanoğlunun parayla satın alabildiği her ne varsa, hep dünya ortalamasından pahalıya aldık ve aldım. Neden ya, neden 1 birim olan bir ürüne hep, 3 verdik 5 verdik 7 verdik de 0.75 veremedik?” ifadelerini kullandı.

Can Yılmaz’ın bu paylaşımını retweet eden Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz ise paylaşımında, “Ve Bu verilen Paraların kimlerin cebine gittiğini bile bile, Ve Tabiki Ülkeye, Eğitime, İlime, Sağlığa, Üretim Argelerine, Devlete değilde birilerinin cebine girdiğini biliyor olmak, yani aptal, enayi, ezik yerine konuyor olmanın acı tadı. Ülkemiz, Halkımız hep yağmalanmaktadır” diye yazdı.

can-yilmaz-cem-yilmaz-gokhan-ozoguz.jpg

 

İlgili Haberler