Atletico Madrid Liverpool CBC Sport canlı izle şifresiz Exxen canlı maç izle

Atletico Madrid Liverpool CBC Sport canlı izle şifresiz Exxen canlı maç izle
Atletico Madrid Liverpool maçı şifresiz canlı yayınla CBC Sport kanalından izlemek isteyenler link arayışında. Şampiyonlar Ligi B grubu üçüncü maçında Atletico Madrid ile Liverpool karşı karşıya. İşte, Atletico Madrid Liverpool maçı şifresiz Exxen canlı izle linki.

Atletico Madrid Liverpool CBC Sport canlı izle şifresiz Exxen canlı maç izle

Atletico Madrid Liverpool maçı şifresiz CBC Sport canlı izlemek isteyen taraftarlar oldukça heyecanlı. Şampiyonlar Ligi B grubu üçüncü maçında sahasında Liverpool’u konuk edecek olan Atletico Madrid, galip gelmenin peşinde.

19 Ekim Salı akşamında saat 22.00’da başlayacak Atletico Madrid Liverpool maçı şifresiz Azerbaycan kanalı CBC Sport kanalından canlı olarak izlenebilecek. Taraftarlar Atletico Madrid Liverpool maçı şifresiz nasıl izlenir sorusuna yanıt aramakta.

CBC Sport şifresiz nasıl izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC''i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500