ATM hırsızları kıskıvrak yakalandı

ATM hırsızları kıskıvrak yakalandı
Bakırköy'de ATM'den hırsızlık yapmak isteyen iki şüpheli alarm çalınca kaçmaya başladıkları an polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık için kameranın yönünü değiştiren hırsızlar kamerada.

ATM'nin alarmı çalınca kaçtılar, polis yakaladı. Şüpheliler kamerada

DHA'da yer alan habere göre, olay, 21 Eylül Pazartesi günü 22.30 sıralarında Havalimanı Caddesi üzerinde bulunan bir ATM'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ATM arkasına hırsızlık yapmak için giren iki şüpheli alarm çalması üzerine kaçmaya başladı. Olay yerine gelen ekipler, şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerle birlikte levye, tornavida, piknik tüpü ve oksijen kaynak makinası ele geçirildi.

bakirkoyde-atmnin-alarmi-calinca-kactilar-polis-yakaladi-supheliler-kamerada-4102-dhaphoto1.jpg
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine getirilen Erkan Ö. (43)'ün 1,  Murat Y. (29)' un 3 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Şubede işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

bakirkoyde-atmnin-alarmi-calinca-kactilar-polis-yakaladi-supheliler-kamerada-4102-dhaphoto2.jpg

Öte yandan bir şüphelinin ATM arkasına girdiği ve güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiği anlar ATM kamerasına yansıdı. Şüphelilerin polis tarafından yakalandığı anlar da MOBESE  kamerasında görüldü.

bakirkoyde-atmnin-alarmi-calinca-kactilar-polis-yakaladi-supheliler-kamerada-4102-dhaphoto3.jpgbakirkoyde-atmnin-alarmi-calinca-kactilar-polis-yakaladi-supheliler-kamerada-4102-dhaphoto5.jpgbakirkoyde-atmnin-alarmi-calinca-kactilar-polis-yakaladi-supheliler-kamerada-4102-dhaphoto6.jpg