ATV dizisi doktorları ayağa kaldırdı. O sahnenin kaldırılmasını istediler. Sosyal medyada tepkiler dinmiyor

ATV dizisi doktorları ayağa kaldırdı. O sahnenin kaldırılmasını istediler. Sosyal medyada tepkiler dinmiyor
ATV'de yayınlanan 'İçimizdeki Ateş' isimli dizide görüntülenen bir sahne sosyal medyada gündem oldu. İzleyicilerden büyük tepki alan dizi için 'hastanın doktorlara dava açmasını' konu alan bölümün yayından kaldırılması istendi.

Turkuvaz Medya grubuna bağlı ATV’de yayınlanan ''İçimizdeki Ateş'' isimli dizide görüntülenen bir sahne sebebiyle izleyicilerden büyük tepki çekti.

Sağlık çalışanları dizinin dün akşamki yayınlanan bölümünde ''hastanın doktorlara dava açmasını'' konu alan sahnesinin yayından kaldırılmasını istedi.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önüne geçilmesi için çalışmaların yapıldığı bir dönemde, ATV dizisindeki o sahne için “doktora dava nasıl açılır rehberi” yorumunda bulunuldu.

Sahneye tepki olarak atılan “#ATVHaddiniBil” başlıklı paylaşımlar sosyal medyanın gündemine girdi.

Dizideki sahneyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Çalışanları Hak Ve Mücadele Derneği, “Son günlerde Sağlık Çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarının tuzu biberi olarak bir dizi çekmediğiniz kalmıştı. Yeni bölümde hastanede şiddet uygulayıp, çalışanları darp ettikten sonra nasıl ceza almadan serbest kalırım temasını mı işleyeceksiniz?” ifadelerini kullandı.

Ayrıca birçok sağlık çalışanı da sahneye sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi:

İlgili Haberler