Pişkin hırsızlar pes dedirtti! Çaldıklarını sahibine satmaya kalktılar…

Pişkin hırsızlar pes dedirtti! Çaldıklarını sahibine satmaya kalktılar…
İstanbul Avcılar’da bu kadarına pes dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir iş yerinden 200 bin TL değerinde 1 ton ağırlığında kumaş çalan iki şüpheli çaldıkları ürünlerle birlikte yakalandı.

Çaldıklarını sahibine satmaya kalktılar…

Tahtakale Mahallesi''nde geçen 10 Mart''ta bir iş yerine girerek hırsızlık yaptığı belirlendi. Şüpheliler depo olarak kullanılan bir iş yerinden 1 ton ağırlığında kumaşı araca yükleyerek başka bir yere götürdü.

İŞ YERİNİN SAHİBİ İLE BAĞLANTI KURDULAR

Şüpheliler daha sonra hırsızlık yaptıkları iş yerinin sahibi ile bağlantı kurarak ellerinde uygun fiyata satılacak kumaş bulunduğunu söyledi. İş yeri sahibi bunun üzerine Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekiplerini bilgilendirdi.

KUMAŞLARI SATMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDILAR

Polis, iş yeri sahibinden şüphelilerle görüşmesini isterken gerekli önlemleri aldı. İş yeri sahibi kumaşlarının gizlendiği depoya götürülürken, ürünler gösterildi. Kumaşları satmaya çalışan M.D. ile Ö.Ç. ve depo sahibi A.K. 18 Mart''ta yakalandı. Şüphelilerin bu yıl farklı tarihlerde Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı kumaş hırsızlığı suçlarının da faili oldukları ortaya çıktı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Küçükçekmece Adliyesi''ne sevk edilen şüphelilerden M.D. ve A.K. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, Ö.Ç. ise tutuklandı.

(Kaynak: DHA)

İlgili Haberler