Avcılar'da markette alışveriş kavgası

Avcılar'da markette alışveriş kavgası
Avcılar’da iddiaya göre yabancı uyruklu bir kadın marketten bazı ürünleri aldıktan sonra parasını ödemeden gitmek istedi. Yabancı kadını ile onu durdurmak isteyen market çalışanı kadın arasında kavga çıktı. 

Olay,  Merkez Mahallesi’ndeki Üftade Sokak’ta bulunan bir  markette meydana geldi. Yabancı uyruklu bir kadın, iddialara göre raflardan çeşitli ürünleri aldıktan sonra kasadan ücretini ödemeden geçiş yapmak istedi. Market görevlisi, müşterinin parasını ödemesini istedi.

avcilarda-markette-aldigin-mallarin-parasini-ver-kavgasi-3488-dhaphoto2.jpg
Dışarı çıkmak isteyen kadın ile market görevlisi arasında tartışma ve kavga çıktı. İhbar üzerine gelen Avcılar Emniyet Müdürlüğü devriye ekibi, olay yerine geldi ve kadını ifadesini almak üzere polis merkezine götürerek,  güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Market görevlisinin ifadesinde, "Aldıklarının parasını ödemedi. Engellemeye çalışırken elimi ısırdı" dediği öğrenildi.  Yabancı uyruklu kadın da ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

avcilarda-markette-aldigin-mallarin-parasini-ver-kavgasi-3488-dhaphoto1.jpgavcilarda-markette-aldigin-mallarin-parasini-ver-kavgasi-3488-dhaphoto3.jpg