Avlu 31. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Avlu 31. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Azra hapishaneye geri mi dönüyor? İşte detaylar…

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu son olarak 30. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AVLU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU

Azra, sonunda Yiğit’in elinden kurtuldum derken kendini başka bir belanın ortasında bulur. Bu esnada Özge’nin bebeği de ortadan kaybolmuştur. Deniz, Kudret’e kaptırdığı kozu geri kazanır. Şimdi avluda kartlar yeniden dağıtılacaktır. Pelin’in davasında bilinmeyen gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır. Deniz, onu konuşmaya ikna etmeye çalışırken Kudret, Pelin’i susturmak için bazı yollara başvurmuştur.

AVLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Deniz, Pelin’i kanatlarının altına almış, kızın etrafındaki her türlü tehlikeyi savuşturmak için elinden geleni yapmaktadır. Kudret bir yandan ortadan kaybolan torununu bir yandan da yanı başındaki köstebeği aramaktadır. Avluya gelen yeni mahkum Deniz’de şüphe uyandırır. Zerrin, Azra’nın elini kolunu sallayarak avludan gitmesine seyirci kalacak mıdır?

AVLU BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Pazar akşamlarının merakla takip edilen dizisi Avlu 31. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.