Avlu 38. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Avlu 38. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun yeni bölümü sosyal medyada çok merak ediliyor. Peki, Avlu’nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde ne oldu? İşte tüm detaylar...

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu son olarak 37. bölümüyle ekranlara geldi. Bu akşam yayınlanacak mı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Zerrin bir yandan aklının içindeki uğultuyla boğuşurken bir yandan da Deniz’i alt etmek için yaptığı hamlelere bir yenisini daha ekler... Deniz, geçmişten gelen bu sert rüzgara karşı direnebilecek midir?

Oktay ise nasıl bir tehlikenin içine sürüklendiğinden habersizdir. Tolga’nın bulduğu ipucu onu tahmin bile edemeyeceği bir noktaya sürükler.

AVLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Deniz, geçmişi bir insanı ne denli sarsabilir sorusunun cevabını kendi gözleriyle görmek üzeredir. Bu sırada Azra ile hem fikir birliği oluşturmaya çalışmakta hem de başlarındaki belaya bir çözüm yolu aramaktadırlar. Rüzgar Zerrin’den yana esmekte, yaptığı her hamle amacına ulaşmaktadır. Tolga önüne çıkan engelleri aşarak bir sonuca ulaşır fakat gördükleri pek de hoşuna gitmeyecektir.

AVLU BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizi severlerin merakla beklediği Avlu dizisi 38. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.