Avlu son bölüm ve 25. bölüm fragmanı

Avlu son bölüm ve 25. bölüm fragmanı
Avlu 24. son bölümü ile izleyenlerin karşına çıktı. Son bölümde, Deniz cezaevine girdi.  Zerrin ise, ona burasının cehennemi olacağını söyleyerek tehdit etti. Yeni bölüm fragmanında ise, Azra ile Deniz karşı karşıya geliyor...

Avlu 24. son bölümü geçtiğimiz hafta yayınlandı. Hemen ardından Avlu 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? şeklinde sorular gelmeye başladı. Avlu son bölümünde, firari olan Deniz, cezaevine yeniden giriyor. Cezaevine girerken Kudret onu görünce sinir krizi geçiriyor ve onu öldüreceğini söylüyor fakat, Deniz onu öldürmeyeceğini evlat acısının ne demek olduğunu yaşamasını istediğini söylüyor. Öte yandan cezaevi müdürü Zerrin, Deniz'e burasının ona cehennem olacağını söylüyor. Avlu'nun 25. bölüm fragmanında ise işler tamamen karışıyor. Zerrin Kudret'e tokat atıyor. Zerrin adeta çıldırıyor. Deniz ile Azra karşı karşıya geliyor. Azra kardeşi Eylül için her çırpınışında biraz daha dibe batıyor, battıkça da öfkeleniyor. Deniz'i cezaevine kaptan görenler ise onun arkasında yer alıyor. 

AVLU 25. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Avlu 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek için haberde bulunan butona tıklayarak veya STAR TV'nin resmi internet sayfasına giderek izleyebilirsiniz.

AVLU SON BÖLÜM NE OLDU

Deniz için artık avluya geri dönüş vakti gelmiştir... Bir kez daha aynı koridorlardan geçecektir ama bu defa bambaşka biri olarak. İçeride onu iki büyük tehlike beklemektedir. Bir yanda onun firarı yüzünden başı belada olan Zerrin, diğer yanda evlat acısıyla perişan olmuş Kudret. Bu sırada Azra kardeşi Eylül için her çırpınışında biraz daha dibe batmakta, battıkça daha da öfkelenmektedir.