Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun yeni bölümü sosyal medyada çok merak ediliyor. Peki, Avlu’nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde ne oldu? İşte tüm detaylar.

Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Kudret, Pelin’i susturmak için hangi yola başvuracak? Avlu dizisinin yeni bölümü ile ilgili son detaylar. 

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Deniz, içlerindeki köstebeğin kim olduğunu hala öğrenememiştir ve bu yüzden sürekli diken üstünde hissetmektedir. Bu esnada yeni gelen bir mahkum da Deniz'i şoke etmiştir. Azra'nın özgürlüğünün üstüne geçmişinden karanlık bir gölge düşer. Üstelik peşindeki tek engel bu da değildir. Zerrin, eline yeni geçen dosyalara baktıktan sonra Azra'ya bir sürpriz hazırlamaya koyulur.

AVLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Azra, sonunda Yiğit’in elinden kurtuldum derken kendini başka bir belanın ortasında bulur. Bu esnada Özge’nin bebeği de ortadan kaybolmuştur. Deniz, Kudret’e kaptırdığı kozu geri kazanır. Şimdi avluda kartlar yeniden dağıtılacaktır. Pelin’in davasında bilinmeyen gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır. Deniz, onu konuşmaya ikna etmeye çalışırken Kudret, Pelin’i susturmak için hangi yola başvuracak?

AVLU YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Avlu dizisi 30. yeni bölümü ile bu akşam dizi severlerle birlikte olacak.