Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun yeni bölümü sosyal medyada çok merak ediliyor. Peki, Avlu’nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde ne oldu? İşte tüm detaylar.

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu son olarak 36 bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Deniz, gözünü karartmış tehlikeli sularda yüzmektedir. Azra ise kendini hiç beklemediği bir tehlikenin ortasında bulur. Yavaş yavaş karşısında toplanan kalabalığın farkında olmayan Zerrin, Deniz’den aldığı darbeyi avantaja çevirmeyi başarabilecek midir?

AVLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Avlu yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AVLU BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Avlu dizisi oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Nursel Köse, Kenan Ece ve Onur Öztürk gibi başarılı isimlere yer veriyor. Etkileyici senaryosu ve dinamik oyuncu kadrosuyla ilgi toplamayı başaran dizi ikinci sezonuyla ekranlarda yerini alıyor. Dizinin bu hafta niçin ekranlara gelmeyeceğine ilişkin Star TV’den bir açıklama yapılmadı. Ancak Avlu dizisi kaldığı yerden 11 Nisan Perşembe günü devam edecek. Avlu dizisinin yayınlandığı saatte ‘’Ali Kundilli 2’’ filmi yayınlanacak.