Özge Gürel'in nikâh kombininin fiyatı belli oldu. Ayakkabısı gelinliğinden pahalı

Özge Gürel'in nikâh kombininin fiyatı belli oldu. Ayakkabısı gelinliğinden pahalı
Oyuncu Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, 14 Temmuz'da Almanya'da mutluluğa 'Evet' dedi. Meslektaşı ile dünyaevine giren güzel oyuncunun nikâh töreninde tercih ettiği kombinin fiyatı ise dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Yedi yıldır aşk yaşayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz hafta Almanya''da hayatlarını birleştirdi. Yakışıklı oyuncunun ailesinin yaşadığı Karlsruhe şehrinde gerçekleşen nikâh törenine çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Gürel nikâhta Özlem Kaya imzalı elbise giyerken Çayoğlu ise Levon Kordonciyan tarafından tasarlanan takım elbise tercih etti. Çift nikah hediyeleri için Kanserli Çocuklara Umut Vakfı''na bağış yaptı.

AYAKKABISI GELİNLİĞİNDEN PAHALI

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun nikâhı 14 temmuz''da Almanya''da gerçekleşti. Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Karlsruhe şehründe gerçekleşen törene çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Ünlü çift, nikâh hediyeleri için ise Kanserli Çocuklara Umut Vakfı''na bağış yaptı.

AYAKKABISI 28 BİN TL

''Fenomenler Ne Giymiş'' isimli Instagram hesabında yer alan bilgiye göre; güzel oyuncunun saten gelinliğinin 15 bin 800, dünyaca ünlü markaya ait olan inci detaylı ayakkabısı 28 bin TL, incili küpesi 16 bin 182 TL, beyaz gözlüğü ise 6 bin 145 TL olduğu ortaya çıktı. Yani Özge Gürel''in toplam gelinlik kombinin değeri 66 bin 127 TL''yi buldu.

İlgili Haberler