Ay’daki karanlık noktanın gizemi aralandı. NASA’nın gerçek amacı ortaya çıktı. Sürpriz keşif sır gibi saklanıyor

Ay’daki karanlık noktanın gizemi aralandı. NASA’nın gerçek amacı ortaya çıktı. Sürpriz keşif sır gibi saklanıyor
NASA, gezegendeki uydu Ay’la yakından ilgileniyor. Ayrıca son olarak Ay’da su bulunduğuna dair kesin kanıtların açıklanmasıyla birlikte ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring Ay fotoğraflarını incelerken bir karartı ile karşılaştığını ve NASA'nın gerçek planının farklı olduğunu söyledi. Uzaylı avcısı sözde kanıtlarını da takipçileriyle paylaştı.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) uzaydaki araştırmalarını iyice derinleştirdi. Ay’la yakından ilgilenen NASA, diğer yandan uzun zamandan beridir Ay'a gitmek istiyor.

2024'te Artemis programı çerçevesinde Ay yüzeyine bir erkek ve bir kadın astronot gönderilecek. Astronotların bir hafta ayda kalacağı belirtildi.

Ancak yeni iddialara göre NASA'nın Ay'a gidiş amacı tamamen farklı. Geçtiğimiz günlerde ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring yine ilginç bir açıklamada bulundu. Waring, Ay fotoğraflarını incelerken bir karaltı ile karşılaştığını ve NASA'nın gerçek planının farklı olduğunu söyledi. Uzaylı avcısı sözde kanıtlarını da takipçileriyle paylaştı.

uzay2-002.jpg

Dudak uçuklatan iddialarıyla tanınan Scott C. Waring, kısa süre önce yeni bir iddiayla tekrardan gündeme geldi. Ünlü teorisyen Ay fotoğraflarında karaltı gibi duran bir UFO keşfettiğini söyledi.

Waring'in, "Arizona Eyalet Üniversitesi/NASA haritası kullanıyordum. Baktığım sadece bir fotoğraf değildi, sağ alt kısımda ölçüm yeri vardı. Ölçüm yerindeki değere göre söz konusu gemi 50 metre genişliğinde" dediği kaydedildi.

“NASA AY’A İNEN UFO’LARI TAKİP EDİYOR”

Waring, NASA'nın Ay'a inen UFO'ları takip ettiğini, fakat gerçekleri kamuoyundan sakladığını yeniden ifade etti. Komplo teorisyenine göre NASA'nın Ay ve Mars'taki asıl amacı, uzaylılarla ilgili olan kanıtları incelemek ve hatta teknolojilerine erişebilmek. Waring, NASA'nın gerçekleri açıklaması ve gizlememesi gerektiğini belirtti.

Waring'in Ay'da bulduğu sözde uzay gemisine ait karelerin ise aşağıdaki gibi olduğu kaydedildi.

uzay3.jpguzay5.jpg

uzay-006.jpg

 

KAYNAK: SABAH GAZETESİ