Kadın komşusunu öldüresiye dövdü

Kadın komşusunu öldüresiye dövdü
Aydın'da bir adam, kadın komşusunu kendisini şikayet ettiği iddiasıyla öldüresiye dövdü. Annesini kurtarmayı çalışan kızına da yumruklar attı.

Kim bu adam. Yakalayın bu adamı

Aydın''da yaşanan komşu dehşeti iddialara göre şöyle gelişti. Kuyucuk İlçesi''nde sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bir kadın, bitişikte oturan komşusundan şikayetçi oldu. Şikayet edildiğine dair kağıdı eline alan Bayram Kanlık adlı adam, komşusunun üzerine yürüyerek sağlı sollu yumrukları peş peşe komşusuna indirdi.

Annesinin çığlık seslerini duyarak evden çıkan kızı, adamı engellemeye çalıştı. Başarılı olamayan ve annesinin daha fazla dayak demesine vicdanı dayanmayan kız, kavgayı ayırmaya çalıştı. Adam kıza da yumruklar savurdu. Bunun üzerine kız, komşusunu polise şikayet etmekle tehdit etti.

Geri çekilen adam, bu kez yerden bir taş aldı. Bir süre daha söylenen adam evine girince kavga da son buldu. Bu olayı sosyal medya üzerinden duyuran dayak yiyen kadının kızı, o anların güvenlik kamera görüntülerini sosyal medya üzerinden paylayarak yayınladı.

İlgili Haberler