Ayhan Güner kimdir neden saldırıya uğradı?

Ayhan Güner kimdir neden saldırıya uğradı?
Beşiktaş tribünlerinin yakından tanıdığı Ayhan Güner, saldırıya uğradı. Güner'in "Her şey çok güzel olacak" tezahüratları nedeniyle bir süredir tehdit edildiği öne sürülüyor.

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın liderlerinden Ayhan Güner, saldırıya uğradı. Saldırının ardından Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırılan Ayhan Güner'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ayhan Güner'e saldıran kişinin kimliği tespit edildi. Harun Dulkara olduğu tespit edilen saldırganın daha önce Alen Markaryan'a da saldırdığı öğrenildi. Peki Ayhan Güner kimdir? Neden saldırıya uğradı?

AYHAN GÜNER'E SALDIRI

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’nın liderlerinden Ayhan Güner, amigo Harun Dulkara tarafından vuruldu. Dulkara daha önce de Beşiktaş Çarşı Grubu’nun tribün lideri Alen Markaryan’ı vurmuştu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEHDİTLER ALIYORDU

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’nın liderlerinden Ayhan Güner, daha önce Alen Markaryan’ı vuran Beşiktaş amigolarından Harun Dulkara tarafından vuruldu. Bir sosyal medya hesabından günlerdir tehdit edildiği öğrenilen Güner’in Taksim İlk Yardım Hastahanesi’nde tedavi gördüğü belirtildi. Dulkara’nın Güner’i Beşiktaş maçında ‘Her şey çok güzel olacak‘ sloganı atmasını gerekçe göstererek vurduğu iddia edildi.

DAHA ÖNCE MARKARYAN'A DA SALDIRDI

2010 yılında Harun Dulkara dönemin Çarşı liderlerinden Alen Markaryan'ı vurmuş fakat Markaryan, Dulkara'dan şikayetçi olmadığı için hapis yatmamıştı.

AYHAN GÜNER KİMDİR?

Ayhan Güner. 29.09.1956 tarihinde Rize Ardeşen'de doğdu. 1976 yılında Maçka Sanat lisesinden mezun oldu. Ayhan Güner, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın liderlerinden biridir.