Ayı ile karşılaşan çocuk, o anları anlattı

Ayı ile karşılaşan çocuk, o anları anlattı
İtalya'da ailesiyle dağda yürüyüş yaparken bir ayıyla karşılaştığı ve telkinlerle yavaşça kaçtığı anın görüntüleri sosyal medyada yayılan 12 yaşındaki Alessandro Breda, o anda hissettiklerini anlattı. Breda, ayıyla karşılaşma anını "çok güzeldi" diye tanımladı ve tekrar böyle bir tecrübeyi, bu kez biraz daha uzak mesafeden, yaşamayı umduğunu söyledi.

İtalya'nın kuzeyindeki Trentino-Alto Adige bölgesinde, Dolomit Dağları'nda geçen pazar günü yürüyüşe çıkan ailenin ayıyla karşılaşma anının videosu birkaç günde sosyal medyada ve dünya basınında yayıldı.

Breda'nın annesi Elisabetta Franzoi'nin erkek arkadaşı Loris Calliari tarafından çekilen videoda, 12 yaşındaki çocuğun ayıdan uzaklaşırken sakinliğini koruması büyük ilgi çekti.

Videoda Calliari'nin "sakin ol, sırtını dönme" gibi yönlendirmeleriyle Alessandro Breda'nın paniğe kapılmadan ayıdan uzaklaşması görülüyor. Breda'nın gözle görülür biçimde heyecanlandığı tek an, annesi ve büyükannesinin ayıyı fark edince "Aman Tanrım" diye bağırdığı saniyelerdi. 

12 yaşındaki Alessandro Breda o anları ve sonrasında neler hissettiğini, Trentino-AltoAdige bölgesinin yerel gazetesi l'Adige'ye ve ulusal gazete La Stampa'ya anlattı.

İlgili Haberler