Aykut Kocaman: Umudumuz var

Aykut Kocaman: Umudumuz var
Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali sorulması üzerine, "Türk Milli Takımı'nın EURO 2016'ya nasıl gittiğini düşününce, umut oluyor" şeklinde cevap verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kendisine Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali sorulan Kocaman, Fatih Terim'in yönetiminde EURO 2016'ya giden A Milli Takım'ı örnek göstererek cevap verdi.

Bilindiği üzere A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016'ya mucizevi şekilde katılmıştı.

Dünya futbolunun en zayıf ülkelerinden biri olan Kazakistan, Letonya'yı yenmiş ve Milli Takımımız Selçuk İnan'ın son dakikada Finlandiya'ya attığı frikik golüyle sahadan galip ayrılarak Avrupa Şampiyonası vizesini almıştı.

FUTBOL BU HER ŞEY OLUYOR

Galibiyet ve şampiyonluk şansını son haftaya taşımalarıyla ilgili konuşan Aykut Kocaman, "Oyuncuların ciddiyeti kadar, Karabükspor'un mental anlamda oyunun dışında olması da önemli oldu. Çünkü bu kadar kolay olmuyor. Olayın farkında olan bir takım vardı, ama 3 gün geç kaldık. Son hafta Galatasaray'ın Göztepe karşısında kaybetmesini bekleyeceğiz. Türk Milli Takımı'nın EURO2016'ya nasıl gittiğini düşününce, umut oluyor. Hayat bu, olabilir de olmayabilir de." dedi.