Aynı kuruma vekalet verdiler

Aynı kuruma vekalet verdiler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oa kurban vekaletini Türk Kızılayına verdi.

CHP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle Genel Merkez'deki makamında görüştüğü belirtildi. Görüşmede kurumun çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kılıçdaroğlu'nun, kurbanvekaletini de Kızılay'a verdiği kaydedildi.

CUMHURBAŞKANI'NIN AİLESİ DE VEKALETİ VERMİŞTİ

27 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık ve beraberindeki heyeti Tarabya'daki Huber Köşkü'nde kabul etmişti. Kınık görüşme sonrası şu açıklamayı yapmıştı: "Erdoğan'ın ailesi kurban vekaletlerini Kızılay'a vermek istedi. İşte o vekaletleri aldık. Kendisi kurbanların özellikle Cerablus'ta Halep'te, Türkmen Dağları'nda, yine Suriye'de sel felaketi nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Makedonya Üsküp'te, Somali'de, Filistin ve Gazze'de, yurtdışında olmak üzere kesilmesini arzu etti ve vekaletini verdi. Yurt içinde de Emine Hanımın memleketi olan Siirt'te, bir de şehidimiz Ömer Halisdemir'in memleketi olan Niğde'de yurt içi kurbanlarının vekaletlerini Kızılay'a verdi. Kızılayımızda bu vekaletleri yerine getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak."