Aysel Bozkurt cinayetinde 3 şahıs tutuklandı

Aysel Bozkurt cinayetinde 3 şahıs tutuklandı
İstanbul Beyoğlu’nda 63 yaşındaki Aysel Bozkurt adlı kadının, evinde domuz bağı ile öldürülmüş olarak bulunmasına ilişkin gözaltına alınan üç kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksim’de tek başına yaşadığı evinde elleri ve ayakları arkadan bağlanmış halde ölü bulunan Aysel Bozkurt’un katil zanlıları tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz cumartesi günü Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Fırını Sokak''ta meydana gelen olayda, tek başına yaşayan Aysel Bozkurt, evinde ölü bulunmuştu. Olayın şüphelisi olduğu belirlenen Mehmet S., Eyüp K. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü''ne, küçük yaştaki K.K. ise gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü''ne götürülmüştü.

Şüpheli Mehmet S. Eyüp K. ve küçük yaştaki K.K. işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan''daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

İHA''nın aktardığına göre, savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden Mehmet S. ve Eyüp K. ''nitelikli kasten öldürme'' ve ''yağma'' suçlarından, K.K. ise ''nitelikli kasten öldürme'' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler