Aytun Çıray'dan yeni görev açıklaması

Aytun Çıray'dan yeni görev açıklaması
Partisindeki yeni görevinin belli olmasının ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Aytun Çıray, "Onurlu ve zor bir görev tevdi edildi" ifadelerini kullandı.

Aytun Çıray, Milli Güvenlik Politikaları Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Parti içindeki genel başkan yardımcılıkları başkanlık divanı çerçevesinde birer başkanlık görevi olarak değerlendirildiği için Çıray, İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı olmuş oldu.

Yeni süreçte Çıray'ın ekibinde bir terörle mücadeleden sorumlu başkan yardımcısı, bir yabancı göçlerinden sorumlu başkan yardımcısı, bir milli güvenlik stratejisinden sorumlu başkan yardımcısı, sekreterya ve bir de raporlama, dökumantasyon ve proje yöneticisi görev alacak.

"ONURLU VE ZOR BİR GÖREV"

Ben TV'de yer alan habere göre,İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Aytun Çıray, "Genel Başkan ve başkanlıklar olarak yapılandırıldı. Onurlu ve zor bir görev tevdi edildi. Türkiye'nin önümüzdeki süreçte en büyük gündemi milli güvenlik olacak. Başta kurultayımızda oy kullanan delegelerimize ve sonra da beni bu onurlu göreve atayan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

"SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN GÜVENİ..."

Çıray, "Bu göreve atanmayı Sayın Genel Başkanımızın bana olan güveni olarak değerlendiriyorum. Milli Güvenlik Politikaları Başkanlığı yapılanmasını, GİK içinden ve dışından alanında uzman olan arkadaşlarımız tarafından oluşturacağız." dedi.

İlgili Haberler