Azerbaycan ordusundan Ermenistan'a ağır darbe. İletişimi kestiler

Azerbaycan ordusundan Ermenistan'a ağır darbe. İletişimi kestiler
Azerbaycan ordusunun, Ermenistan işgali altında olan topraklarını geri almaya yönelik başlattığı operasyonlar devam ediyor. Ağdere, Hocavend, Fuzuli, Hadrut ve Gubadlı yönlerinde değişen yoğunlukta sürdüğü ve Ermenistan güçlerine karşı ciddi zaiyat verdirildiği ifade edildi.

Azerbaycan ordusundan Ermenistan'a ağır darbe

AA'da yer alan haberde, Azerbaycan Savunma Bakanlığı, operasyonların gece boyunca Ağdere, Hocavend, Fuzuli, Hadrut ve Gubadlı yönlerinde değişen yoğunlukta sürdüğünü açıkladı.

ERMENİSTAN'A CİDDİ ZAİYAT VERİLDİ

Azerbaycan ordusunun savunma hattına top ve havanlarla ateş açan Ermenistan güçlerine karşı açılan ateşle Hocavend, Fuzuli ve Gubadlı istikametlerinde ciddi zaiyat verdirildiği ifade edildi. Ermenistan ordusunun silah, mühimmat ve yakıt depolarının imha edildiği, Ermenistan güçlerinin bazı yönlerde geri çekildiği kaydedildi.

ÖNEMLİ İLETİŞİM HATLARI KONTROL ALTINA ALINDI

Azerbaycan ordusunun, Ermenistan güçlerinin birkaç destek noktasını imha ettiği, önemli iletişim hatlarını kontrol altına aldığı ve önemli tepeleri işgalden kurtardığı bildirildi. Tüm cephe boyunca çatışmaların sürdüğü, durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu belirtildi.