Azerbaycan'dan bomba açıklama: Darmadağın ettik

Azerbaycan'dan bomba açıklama: Darmadağın ettik
Karabağ'da istiklal harbi başlatan Azerbaycan'dan bomba gibi bir açıklama geldi. Azerbaycan ordusu, devam eden çatışmalarda Ermeni güçlerinin komuta karargahını imha ettiğini açıkladı.

Azerbaycan ordusu, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında  devam eden çatışmalarda, Ermeni güçlerin komuta karargahını imha etti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "İşgal altındaki  bölgelerde bulunan Ermeni komuta karargah merkezi, ordumuzun açtığı ateşle darmadağın edildi. Düşmanın çok sayıda albay ve generali yok edildi" ifadelerine  yer verildi.

Operasyonun video görüntüsünün, kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

 

ERMENİSTAN'DA SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ!

Azerbaycan karşısında 100'den fazla Ermeni askerinin öldüğü çatışmaların ardından  Ermenistan hükümeti, eli silah tutan herkesi askere çağırdı. Gönüllü olarak katılmak isteyenlerin kayıtları yapılmaya başladı. Yaşlıların çoğunlukta olması dikkat çekti.

Ermeni güçlerinin, kaybettikleri bölgeleri geri almak için cephe hattının Ağdere, Terter, Hocavend ve Fuzuli bölgelerinde Azerbaycan mevzilerine saldırdığı, sivil yerleşim birimlerine ateş açtığı bildirildi.