Azerbaycan’ın zaferine Türkiye’den ilk mesajlar

Azerbaycan’ın zaferine Türkiye’den ilk mesajlar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Azerbaycan’ın Şuşa kentini 28 yıl sonra işgalden kurtardığını duyurması üzerine peş peşe açıklamalarda bulundular.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik  açıklamasında "Kardeş Azerbaycan’ın zaferi kutlu olsun. Şuşa zaferi hayırlı olsun. Çok sevinçliyiz. Azerbaycan ordusu, Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında kritik öneme sahip Şuşa kentini işgalden kurtardı" ifadelerini kullandı.

yenicag-omer-celik2-001.jpg

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında "Ve Şuşa, Ermenistan işgalinden kurtuldu... Kutlu olsun. Uğurlu olsun" dedi.

yenicag-omer-celik4-001.jpg

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise Azerbaycan’ın zaferi ile ilgili paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

Bayraklarımız semalarda ilelebet dalgalansın, birlik ve beraberliğimiz daim olsun aziz kardeşim Hikmet Hajiyev. Yeni zaferleriniz mübarek olsun, Şuşa’nın kurtuluşu hayırlı uğurlu olsun Türkiye Bayrağı Azerbaycan Bayrağı.

yenicag-omer-celik5.jpg

ÇAVUŞOĞLU: ÜÇ RENKLİ BAYRAĞINLA MESUT YAŞA AZERBAYCAN

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Azerbaycan’ın zaferi ile ilgili "Azerbaycan’ın kültür başkenti kadim şehir Şuşa’nın azatlığı kutlu ve uğurlu olsun. Bayrak gününde şanlı Azerbaycan bayrağı bir daha inmemek üzere Şuşa’da da dalgalanacak. Üç renkli bayrağınla mesut yaşa Azerbaycan" dedi.

yenicag-omer-celik3-001.jpg

(Kaynak: Hürriyet)