Aziz 12. Bölüm Fragmanı izle

Aziz 12. Bölüm Fragmanı izle
Aziz 12. bölüm fragmanı izleyenler tarafından takipte. Cuma akşamında Show TV ekranlarındaki Aziz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Aziz 12. bölüm fragmanı izle…

Aziz 12. Bölüm Fragmanı izle

Aziz 12. bölüm fragmanı izleyenler tarafından takibe alındı. Cuma akşamında Show TV ekranlarındaki Aziz 12. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Aziz son bölümünde; Aziz ve Galip''in karşı karşıya gelmelerinin yarattığı kaos, tüm ilişkilerin yeniden çıkmaza girmesine sebep olur. 

Dilruba''ya güvenmek isteyen Adem tekrar hayal kırıklığı yaşarken, Efnan ise nişan gecesinde terk edilmenin hezeyanı içindedir. Babasının şüpheli ölümündeki gizemin peşinde olan Aziz, hiç ummadığı birini karşısında bulur ve yeni bir yolculuk başlar. Karanlık sırlar açığa çıkarken, Efnan ve Aziz''in ilişkilerinde yeni bir kapı aralanır.

Türklerin azimli direnişi karşısında Fransızlar baskılarını artırırken, Aziz Türk milletini arkasına alarak pes etmeyeceklerini gösterir. Türklerin bu kararlı ve cesur duruşu üzerine Pierre bütün gücünü kullanmaya karar verir. Tüm bunlar yaşanırken Aziz sadece Efnan’ın sevgisiyle nefes almaktadır.

Ancak bu durumu hazmedemeyen Dilruba, Efnan’ı Aziz ile olan geçmişiyle yaralamak ister. Aziz çetin bir mücadelenin içindeyken, Efnan’a olan aşkının bir kez daha sınandığına tanık olacağız…