Aziz Kocaoğlu ilçe turlarına başladı

Aziz Kocaoğlu ilçe turlarına başladı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olacağını açıklamasının ardından seçim çalışmalarına da başladı.

İzmir’de yeniden Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe turlarına yeniden başladı.

Aday adaylığını açıkladıktan sonra ilk ziyaretini Kınık’a gerçekleştiren Kocaoğlu, burada CHP’nin belediye başkan adayı olarak gösterilen Ahmet Özkan'a başarılar diledi.

"Kınık'ta yerel yönetime CHP’nin bayrağını çekmek için yapmamız gereken çalışmaları görüşmek üzere geldik" diyen Kocaoğlu, 4 ilçede belediye başkan adayının belli olduğunu anımsatarak, "Adayımız Ahmet Özkan'a başarılar dilemek ve burada üzerimize ne düşüyorsa yapmak üzere adayımız ve ilçe başkanımızla görüşmeye geldik. Ziyaret sebebimiz budur. Benim aday adaylığım farklı bir konudur. Kınık'ta yerel yönetime CHP bayrağını çekmek için yapmamız gereken çalışmaları görüşmek üzere geldik. Kınık'ta seçimi yeniden kazanmak için burada kapı kapı çalışmaya hazırım. Kırgınlıklar varsa harç olmaya çalışacağız" diye konuştu.

İlgili Haberler