Aziz Yıldırım'dan 'şike' açıklaması "Bu işin takipçisi olacağız".

Aziz Yıldırım'dan 'şike' açıklaması "Bu işin takipçisi olacağız".
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe dergisinde yayınlanan yazısında "Bize bu zulmü yaşatanlar, layık oldukları cezalara çarptırılana kadar bizler bu işin takipçisi olacağız" dedi..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin 159 no'lu Mayıs sayısındaki baş yazısında tüm branşlara teşekkür edip başarılarının devamını diledi ve taraftarların desteğinin devam etmesini istedi. Yıldırım ayrıca; "Şunu buradan bir kez daha söylemek istiyorum ki; Kulübümüze ve milyonlarca taraftarımıza 3 Temmuz Kupası ve bu zulmü yaşatanlar, layık oldukları cezalara çarptırılana kadar bizler bu işin takipçisi olacağız" şeklinde konuştu

Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

"Biricik sevdamız Fenerbahçe'ye tarihinin en karanlık günlerini yaşatan 3 Temmuz Kumpası'nın müsebbipleri, adalet huzurunda hesap vermeye başladı. Bizim en başından beri söylediğimiz, "Ne şikesi memleket elden gidiyor" ifadesiyle de anlatmaya çalıştığımız olayların perde arkası, bugünlerde artık toplumun tüm kesimleri tarafından da anlaşılmaya başlandı. Bu failler, sadece Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan Fenerbahçemize değil, Silahlı Kuvvetlerimize, Yargımıza ve daha birçok ulusal kurumumuza da kast etmeye çalıştı. Ancak bugün işledikleri suçların hesabını adalet huzurunda vermeye başlayan insanların; şehirler, kulüpler ve camialar arasında ektikleri husumet tohumları, neden oldukları maddi, manevi ziyanlar ve açtıkları yaralar daha uzun yıllar kapanmayacak gibi görünüyor.

Şunu buradan bir kez daha söylemek istiyorum ki; Kulübümüze ve milyonlarca taraftarımıza bu zulmü yaşatanlar, layık oldukları cezalara çarptırılana kadar bizler bu işin takipçisi olacağız. Fenerbahçe Camiası olarak, tıpkı hain terör olaylarında olduğu gibi paralel çetelerin oyunlarına karşı da devletimizin ve milletimizin yanında olacağız. Çünkü biz biliyoruz ki Fenerbahçe Türkiye'dir, Türkiye de Fenerbahçe.

.