Aziz Yıldırım'dan Volkan Demirel kararı

Aziz Yıldırım'dan Volkan Demirel kararı
Volkan Demirel’in Medipol Başakşehir maçında yediği goller Başkan Aziz Yıldırım’ı çıldırttı. Tecrübeli eldivenin yıprandığını düşünen Yıldırım ve yönetimi, yeni sezonda kaleyi David Ospina’ya emanet ederek yerli kaleci geleneğine son verecek.

Fenerbahçe’de 20 yılı aşkın bir süredir devam eden bir gelenek yeni sezonda büyük ihtimalle değişecek.

Engin İpekoğlu’ndan Rüştü Reçber’e, ondan da Volkan Demirel’e geçen sarı-lacivertlilerin 1 numarası, yeni sezonda yabancı bir eldivene verilecek. Kanarya’da 1991’den bu yana as kaleciler her zaman Türk olmuş, sadece Daum, 2003’te Enke’ye kaleyi teslim etmesine rağmen o da bir maç oynayıp takımdan ayrılmıştı.

34 YAŞINA GELDİ VE YIPRANDI

Be değişimi isteyen isimlerin başında ise Başkan Aziz Yıldırım’ın geldiği öğrenildi. Yıldırım, 34 yaşına gelen Volkan Demirel’in tıpkı Başakşehir maçında olduğu gibi kritik anlarda hatalar yaptığını düşünüyor. Başkan, ayrıca Volkan’ın takım içindeki sorunları çözmede yetersiz kalıp yıprandığı kanısında. Yıldırım, kaptanlığı da Volkan Demirel’den alıp sözleşmesi uzatılacak Mehmet Topal’a vermeyi istiyor.

SEZON SONU MASAYA OTURULACAK

Akıllardaki 1 numara ise Arsenal’de fazla forma şansı bulamayan David Ospina. Geçen sezon da gündeme gelen ancak İngiltere’de kalmayı seçen Kolombiyalı kaleci için tüm imkânlar zorlanacak. Dünya Kupası’ndaki performansıyla kendine hayran bırakan Ospina da artık ilk 11’de olacağı bir takıma gitmek istiyor. F.Bahçe’nin ligin bitimiyle Arsenal ile masaya oturup işi bitirmesi bekleniyor.