Babacan'ın ardından bir çıkış da Davutoğlu'ndan

Babacan'ın ardından bir çıkış da Davutoğlu'ndan
Yeni parti kuracağı iddialarıyla sık sık gündeme gelen eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, Konya'da katıldığı bir programda "Çalışmaktan kast edilen, siyasi bakımdan pozisyonu halka anlatmaksa çalışmaya başladık" ifadelerini kullandı.

Konya Taşkent'de düzenlenen bir mevlid programına katılan Ahmet Davutoğlu, burada yeni parti çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yeni parti çalışmalarına başladığını duyuran Ali Babacan'ın ardından, benzeri açıklamalarda bulunan Davutoğlu, "Çalışmaktan kast edilen, siyasi bakımdan pozisyonu halka anlatmaksa çalışmaya başladık. Çalışmak dediğimiz halkın derin vicdanına hitap etmektir" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'na programda daha önce vekillik ve il başkanlığı görevinde bulunan çok sayıda eski AKP'li isim de eşlik etti.

"Üç yıl benim adımın anılması yasaktı bu memlekette" diyen Davutoğlu, insanların kendisine gösterdiği samimiyete dikkat çekerek, "İnsanların bugün burada gösterdikleri ilgi kesinlikle vicdandan kaynaklı samimiyettir. Samimiyetten bazı şeyler saklanmaz. Var olan bu samimiyeti kim görmek istemezse istemesin kesinlikle görünecektir" şeklinde konuştu.

Davutoğlu Mevlid programının ardından babasının mezarını ziyaret ederek, dua etti. 

İlgili Haberler